21 martie, 2013

Iata 2 (?) ani…sau poate mai mult de cand nu am scris aici. Viata m-a adus iar in fata calculatorului, incarcata cu experiente, oameni, locuri, trairi…petrecute in acesti ultimi 2 ani. Probabil, putin, cate putin, voi incerca sa insir aici, o gramada de ganduri carora le-a luat mult timp pt a  putea fi “digerate”.

Acum e primavara, timpul noilor inceputuri. Dupa o toamna urata si trista, am regasit firul vietii asa cum e el…foarte subtire. INSA, cu putin ajutor, si putina inspiratie si visare (multa visare), aceasta viata ar putea redeveni ceea ce credeam eu ca e. De fapt nici nu ma mai intereseaza ce e de fapt, numai ce visez eu ca e. Am incercat si drumul realului-dar nu il recomand nimanui. Iti trebuie nervi de otel si inima de fier. Nu, de fapt, nu-ti trebuie inima, dimpotriva, ar fi mai sanatos sa-ti anulezi orice fel de traire. Asa ca NU. Nu am ales asta, asa ca poate iar am ajuns “soul on the road”…ceva ce am fost mereu si numai asa stiu sa fiu. 

Azi am fost inspirata de o anumita domnisoara gratioasa si frumoasa, si cu un aer aparte…S-a dus vremea domnisoarelor aparte..ehei..! dar uite ca ea E. In fine, fara sa mai lungesc vorba, am gasit o piesa in lista ei. Aceasta melodie, mi-e creat instant sentimentul de “par in vant, cand mergi vara cu masina si ai ocherii de soare pe nas”. 

O zi frumoasa, lume! (sau oricui m-a citi)

Advertisements

~ by soulontheroad on March 21, 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: